utorak, 13. listopada 2015.

Wealthy Affiliate: Naučite kako besplatno zaraditi novac online

.

Naziv: Wealthy Affiliate
Web stranica: 
http://www.WealthyAffiliate.com
Vlasnici: Kyle Loudoun & Carson Kim
Cijena: $0 Starter članstvo (
Pridruži se besplatno)
Ocijena: 97 od 100
Idealno za: Potpune početnike – Napredne


Ako ste na ovoj stranici, šanse su da vas zanima nekoliko stvari. Da naučite kako napraviti uspješan online biznis, te da zapravo budete u stanju to i učiniti. Platforma na Wealthy Affiliateu će vam to omogućiti, bez obzira na vašu pozadinu, tehničko znanje ili iskustvo. 

Ako ste u potrazi za načinima kako se brzo obogatiti ili kako postati bogat preko noći, moram vas razočarati jer to se neće dogoditi. Ako uopće i naiđete na takvo nešto, vjerujte mi, to je prevara. Kao bilo koji posao, da bi ste uspjeli na WA, morat ćete uložiti svoje vrijeme i trud i, naravno, imati puno strpljenja.

Ali nemojte se uplašiti rečenim, pokrenuti online biznis i krenuti zarađivati novac je zapravo vrlo jednostavno i, ako nastavite čitati ovaj post, saznat ćete kako.


Evo što ljudi najviše vole na WA.

 

  • ·        Trening Kako započeti (Getting Started Training) – proces je potpuno POJEDNOSTAVLJEN
  • ·        Video treninzi, tutoriali, ''učionice za trening''
  • ·        Uživo & Interaktivna podrška 24-7
  • ·        2 besplatne, prekrasno dizajnirane web stranice
  • ·        Pristup Industriji Stručnjaka & Milijunaša
  • ·        Potpuno BESPLATNO! (bez trikova)

Ovo zadnje je najbitnije za većinu. Ne samo da dobiješ pristup svemu ovome, nego to dobiješ bez ikakvih troškova. Ovo je jedini program u industriji koji to radi, a postoji dobar razlog za to... SVIDJET ĆE VAM SE ISKUSTVO U WEALTHY AFFILIATE. Ako vam se ne svidi, možete se vratiti ovdje i ostaviti mi gadan komentar. :)


Što je zapravo Wealthy Affiliate?


Wealthy Affiliate je više usluga i zajednica, a daleko manje proizvod. Wealthy Affiliate zajednica je bolja od ičega i nešto čime se WA doista ponosi. Ako ste netko tko voli spamati, nećete biti dobrodošli u zajednici. Ako ste u potrazi za online zaradom, mrežom s kolegama poduzetnicima, ako tražite pomoć, da naučite dosta od više od 1000 stručnjaka, onda će vam WA biti novi dom.


Za koga je Wealthy Affiliate?


Wealthy Affiliate je za sve razine marketara i poduzetnika, od potpunog početnika do nekoga tko već ima uspješan biznis i želi podići ljestvicu na potpuno novu razinu. Kada dobijete pristup području za članove, brzo ćete "uroniti" u zajednicu i aktivnost zajednice.

U dvije riječi: ZA SVE. Za sve razine stručnosti, bilo koje dobi, bilo koje zemlje. Također radi na tabletima i pametnim telefonima.


Wealthy Affiliate Trening & Alati


Trening je opsežan, organiziran, i ažuran u Wealthy Affiliateu. Postoji trening za sve razine stručnosti, uključujući trening čak i za najnaprednije stručnjake za marketing. Trening je ponuđen u različitim oblicima:
  • ·        Tjedni webinari uživo (mogu se pregledavati i kasnije)
  • ·        Organizirane učionice (na posebne teme)
  • ·        Interaktivne rasprave
  • ·        Video treninzi, tutorijali
  • ·        Lekcije zavisno od zadatka (npr. Kako privući promet na web stranicu, Kako naći prave ključne riječi...) itd.
Postoje preko 1000 snažnih trening modula u Wealthy Affiliateu. U suštini svaka ''učionica'' otkriva potpuno drugačiji model online biznisa koji bi se mogao iskoristiti da počnete generirati svoje prihode online.

A to su samo neke od prednosti kao člana Wealthy Affiliatea. Također dobivate pristup SVIM alatima koje trebate da biste pokrenuli uspješan biznis online...


http://www.wealthyaffiliate.com?a_aid=ef96a7cc


Kakvu vrstu posla ćete raditi u Wealthy Affiliateu?


Postoje mnoge stvari koje možete raditi da zaradite prihode online, u stvari, postoje stotine različitih načina koje se uče u WA-u. Međutim, želim vam pojednostaviti stvari, pa ukratko, evo kako to funkcionira.

Kada se pridružite, dobijete dvije opcije. Možete slijediti svoju strast, ako npr. volite poučavati neki sport, vrtlarenje ili možda fitness, onda to izaberete kao svoj smjer. To će biti vaša polazišna točka i početni trening će vam pokazati kako svoju starst/hobi pretvoriti u biznis unutar online svijeta. Fora, zar ne?

Ako nemate neku svoju strast, ili želite da WA izabere jednu za vas, i to je isto u redu. U tom slučaju Wealthy Affiliate ima program ''Affiliate Bootcamp'' sa predefiniranom temom od koje ćete izgraditi biznis, i nije potrebno iskustvo.

U osnovi, učit ćete kako od svoje strasti/hobija napraviti online biznis. Počinje sa izgradnjom web stranice i temom kojom ćete privlačiti publiku na svoju web stranicu, i završit će s time da ćete zarađivati na cijeli niz načina od te web stranice. To možete kroz promociju affiliate programa, postavljanjem banera, reklama, ili nekako drukčije.


 Cijena?


Wealthy Affiliate ima dva tipa članstva:
Starter članstvo, $0 (Pridruži se)
Premium članstvo, $47 mjesečno / $359 godišnje (ušteda $205 ako se  uzme godišnja pretplata – tzv. Ambasadorship) (Pridruži se)

$0 izgleda predobro da bi bilo istina, ali ta tvrdnja bila bi potpuno pogrešna... i objasnit ću zašto. Kada se pridružite na Starter, bit će vam odobren brzi pristup Wealthy Affiliate zajednici. Ovo uključuje pristup chatu, preko 500 trening modula, 3 ''učionice'', umrežavanje, komentiranje, 2 besplatne potpuno funkcionalne web stranice, pristup alatu za ključne riječi (keywords), itd. itd. Samo bih još napomenio da su chat i komentiranje dostupni prvih 7 dana; sa Premiumom je neograničeno.

Iskreno, nema drugog proizvoda u industriji koji se plaća koji bi mogli konkurirati Wealthy Affiliatovom BESPLATNOM Starter članstvu, osim...

Wealthy Affiliate Premium. Ovo je paket koji sadrži sve ako ste ozbiljno zainteresirani u online biznis. Wealthy Affiliate je stvoren da makne sve ostale ''stvari'' oko kojih se trebate brinuti tijekom vaših svakodnevnih aktivnosti. Dosadne naknade za hosting, dosadne naknade za alat ključnih riječi, naknade izrade web stranice, plaćanje za iznajmljenu pomoć, pretraživanje interneta neumorno za odgovore na vaša pitanja, dobivanje pristupa samo određenom/pravom treningu... sve te stvari su nestale sa Wealthy Affiliate Premiumom u jednu nisku cijenu.

Jednom kada budete imali Wealthy Affiliate Premium, nećete više nikad kupiti još jednu guru knjigu, internet prevaru, ili skupi online tečaj kako biti uspješan. Stvarno to mislim! APSOLUTNO SVE što trebate je u WA, uključujući 1 na 1 stručnu pomoć od stvarnih i dokazanih stručnjaka.


Završna misao + poseban BONUS!


Pridruži se na Starter, besplatan je, $0. Možeš se vratiti na ovu stranicu i izgalamiti se na mene ako ti se ne sviđa (ozbiljno). Želim samo  da mi obećate da ćete, ako se odlučite pridružiti, postaviti (set-up) svoj profil. Jednostavno je i bit ćete vođeni kroz to odmah nakon prijave u WA.



Kako preuzeti bonus...


Kada se pridružite na BESPLATNI Starter račun, bit će vam ponuđeno, ako se odlučite postati Premium član tijekom prvih 7 dana, da na prvi mjesec Premiuma dobijete popust od 59% , odnosno platite $19 umjesto $47.
Nikad nećete znati što ste propuštali sve ove godine dok ne zakoračite u Wealthy Affiliate.


Kratki pregled


Naziv: Wealthy Affiliate
Web stranica: 
http://www.WealthyAffiliate.com
Vlasnici: Kyle Loudoun & Carson Kim
Ocijena: 97 od 100


http://www.wealthyaffiliate.com?a_aid=ef96a7cc

PRESUDA: POTPUNO LEGITIMNO


Ako želite možete ostaviti svoje osobno mišljenje ili iskustvo na Wealthy Affiliate ili ako imate bilo kakva pitanja, ostavite ih u komentare ispod. Volio bih čuti vaše povratne informacije iliti prve dojmove!


Josip
OnlineZaradaBezUlaganja.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar